Weer Bandbrouwerij voor kids in N201

Aalsmeer – Vanaf vrijdag 15 oktober gaat in N201 de Bandbrouwerij voor kids weer van start. Onder begeleiding van bandcoaches Marit Enthoven en Lars Veenhof kunnen alle kinderen lekker samen muziek maken en dat is ontzettend leuk en leerzaam! Voorlopig is de Bandbrouwerij voor kids elke week op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in de oefenruimtes van N201 aan de Zwarteweg. 

Het is niet verplicht om er altijd bij te zijn, je kunt ook een paar keer meedoen als dat zo uitkomt, maar hoe vaker je komt hoe beter het gaat natuurlijk! De Bandbrouwerij is voor kinderen van 8 tot 13 jaar en voorwaarde om mee te kunnen doen is wel dat je een beetje muziekles hebt gehad. Speelniveau is echter niet belangrijk, want bandcoaches Marit en Lars zullen zorgen dat iedereen, die een beetje zijn of haar best doen, mee kan doen. 

Je hoeft alleen je eigen instrument mee te nemen, want alles is verder aanwezig. Zodra er wat nummers gespeeld kunnen worden met elkaar, worden er ook concertjes gepland met de jonge Bandbrouwers. Daarvoor gaat met z’n allen gezellig geoefend worden. Deelname aan de Bandbrouwerij is gratis. 

Elke vrijdag

De Bandbrouwerij voor muzikanten vanaf 15 jaar is voorlopig elke vrijdag in N201 en begint om 20.00 uur. N201 beschikt over zes oefenruimtes dus deels kan dit tegelijk met de Bandbrouwerij voor kids plaats vinden.

Kijk voor meer informatie, foto’s, filmpjes op de facebookpagina van De Bandbrouwerij.