Nieuw: Nature Art Fair in Flower Art Museum

Aalsmeer – Het Flower Art Museum organiseert op 16 en 17 september de Nature Art Fair, een beurs die volledig in het teken staat van kunst geïnspireerd door de natuur. De ruimtes in het museum tegenover de watertoren worden deze dagen beschikbaar gesteld aan kunstenaars die hier een weekend lang hun werk willen presenteren en verkopen. 

De Nature Art Fair vindt gelijktijdig plaats met de Kunstroute, georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer. Het Flower Art Museum is een van de vaste deelnemers aan dit altijd goed bezochte evenement. Voor de bezoekers van de Kunstroute is het museum een prachtige locatie om dit weekend (gratis) te bezoeken. De deelnemers aan de Nature Art Fair kunnen dus rekenen op veel publiek.

De inschrijving voor de Nature Art Fair is nu geopend. Ben je kunstenaar, werk je binnen het thema natuur en heb je interesse om deel te nemen? Ga dan naar https://www.flowerartmuseum.nl/naf2023. Op de website meer informatie en het inschrijfformulier. De Nature Art Fair is een nieuw initiatief. Het team van het Flower Art Museum gaat er alles aan doen om er een gezellig, inspirerend en succesvol evenement van te maken.