Gezellig verjaardagsfeest van Boerenvreugd

Aalsmeer – Afgelopen zondag 2 juli heeft kinderboerderij Boerenvreugd haar 30ste verjaardag gevierd met de opening van het wilde beestenpad en allerlei leuke activiteiten voor de bezoekers. De officiële start werd verricht door burgemeester Gido Oude Kotte en kinderburgemeester Stan van Kessel. Ze brachten een verrassing mee. De medewerkers en vrijwilligers van de kinderboerderij kregen een cheque uitgereikt van liefst 1.000 euro. Een prachtig verjaardagscadeau, zo vond iedereen.

Na het open knippen van het lint door kinderburgemeester Stan konden de kinderen het wilde beestenpad gaan ontdekken. En er waren deze jubileumdag nog vele andere extra activiteiten. De kinderen konden allemaal leuke spelletjes spelen, knutselen, lekker springen op het springkussen, kijken bij het honingslingeren en de ezels van de Ezelkeet aaien en verzorgen. 

De medewerkers en vrijwilligers hopen dat alle bezoekers genoten hebben van het verjaardagsfeest. “Wij vonden het in ieder geval een topdag”, aldus voorzitter Cees Hageman. 

Foto’s: www.kicksfotos.nl