FAM zoekt vrijwilligers voor tuinonderhoudsdag

Aalsmeer – Het Flower Art Museum beschikt over een prachtige daktuin met uitzicht op de watertoren en de Westeinderplassen. De tuin is open voor bezoekers en herbergt diverse kunstwerken die bewonderd kunnen worden. De daktuin wordt onderhouden door een team van zes vrijwilligers die wekelijks hun tijd en energie inzetten om de tuin toegankelijk te houden en waar mogelijk te verbeteren, echter de omvangrijke tuin heeft af en toe wat groter onderhoud nodig.

Op vrijdag 14 juli wordt daarom een speciale tuinonderhoudsdag georganiseerd. Hiervoor is het museum op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen om de tuin een boost te geven. De onderhoudsdag is van 9.00 tot 13.00 uur. Groene vingers en handig met tuingereedschap?

Aanmelden kan bij Koen Persoon via koen@flowerartmuseum.nl. Als dank krijgen de vrijwilligers gratis toegang tot het museum en worden ze tijdens de klusochtend getrakteerd op koffie of thee met gebak. Het Flower Art Museum (FAM) hoopt een grote groep vrijwilligers bijeen te krijgen.