7 Cabaretvoorstellingen in nieuwe seizoen KCA

Aalsmeer – Het nieuwe theaterseizoen van KCA staat in de steigers. Vanaf september kunnen cabaretliefhebbers zich verheugen op zeven geweldige voorstellingen met bekende en nieuwe cabaretiers die hun nieuwste shows graag presenteren. Stuk voor stuk enorme talenten. Een aanrader: Neem een abonnement voor alle zeven cabaretvoorstellingen, dan krijg je één voorstelling helemaal gratis! Zo kan heel voordelig genoten worden van een seizoen lang KCA Cabaret   

‘Doet u ook mensen?’

Het nieuwe seizoen start op zaterdag 23 september met Janneke de Bijl met ‘Doet u ook mensen?’ Een voorstelling over de keerzijde van vriendschap en de hardheid van dierenliefde. Zaterdag 21 oktober gaan de spots aan voor Thijs van de Meeberg met ‘Met de beste bedoelingen’. In zijn vierde avondvullende voorstelling reflecteert Thijs met zelfspot op zijn eigen leven. Zaterdag 25 november kan genoten worden van Thijs Kemperink met ‘Halverwege. Hiep hiep hoera’. Thijs is veertig geworden. De cabaretier hoopt nu ongeveer halverwege te zijn. Voor hij aan de volgende veertig begint, wil hij eerst eens even rustig terugkijken.

‘Niet normaal gelukkig’

Het jaar 2024 start KCA op zaterdag 20 januari met cabaret van Davey Turnhout met ‘Niet normaal gelukkig’. Een normaal en gelukkig leven is voor veel mensen een streven. Maar wanneer ben je nou echt gelukkig en wanneer is je leven normaal? Zaterdag 24 februari trakteert KCA op ‘Best of 2’ door Tobi Kooiman. In 2019 won hij de Publieksprijs bij cabaretfestival Cameretten. Met zijn gevoel voor logica probeert hij levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen en te ontrafelen. 

‘Rock’n Roll’

Zaterdag 16 maart komt Roel C. Verburg naar Aalsmeer met ‘Rock ‘n Roll’ over rocksterren die spelen in uitverkochte voetbalstadions, vliegen met een eigen privéjet en dure champagne drinken met  groupies. 

De afsluiting van het cabaretseizoen wordt op zaterdag 20 april verzorgd door Marcel Harteveld met ‘Voor de bui binnen’. De huizenprijzen stijgen, de oceanen ook, inflatie klotst tegen de plinten, oorlog barst los, ouderdom hakt erin, impotentie ligt op de loer, maar Marcel? Die is voor de bui binnen en hij gaat het nu echt anders doen.

Voorverkoop gestart

De voorverkoop is gestart! De entree per voorstelling is 17,50 euro (jongerenticket 16 tot en met 25 jaar 10 euro) en een abonnement voor het hele seizoen (altijd verzekerd van een zitplaats) kost 99 euro per persoon. Kaarten zijn te koop in de ticketshop op de website van KCA. Alle voorstellingen zijn in de grote zaal van cultureel café Bacchus aan de Gerberastraat 4 en beginnen om 20.30 uur (zaal open vanaf 20.00 uur).