Trampolinespringers springen gat in de lucht

Aalsmeer – Vanaf maandag 12 april is het trampolinespringen bij SV Omnia begonnen met buiten springen op trampolines; de train(st)ers en springers sprongen een gat in de lucht toen zij bericht kregen van het bestuur van Omnia dat het mogelijk bleek te zijn. Op zaterdag 10 april zijn er twee trampolines gebracht naar het terrein van AV Aalsmeer aan de Sportlaan.

Dat 1 trampoline vanaf het dak van de Mikado moest komen, hield de vrijwilligers en trainers van Omnia niet tegen. Kraanmachinist Marcel Mieremet kwam helpen en takelde de trampoline zo naar beneden. Hup in de vrachtwagen en met een wat oudere trampoline uit de Proosdijhal kon er een volledige uitrusting geplaatst worden bij de atletiekvereniging, zodat eindelijk de trampolinespringers weer echt konden springen in plaats van de alternatieve conditietrainingen die buiten gehouden werden. 

Coronatijd maakt het de mens moeilijk, maar ook creatief, zo blijkt maar weer. Niet alleen de springers, maar ook de train(st)ers zijn dolblij met deze oplossing. Nu kan er in ieder geval weer ‘gewoon’ lesgegeven worden. De trampolinespringers bedanken Marcel Mieremet, de Atletiekvereniging Aalsmeer voor het beschikbaar stellen van haar terrein voor de buitenlessen en de Omnia-vrijwilligers Jacco, Melvin, Robin, Netty, René, Amber, Marlies, Jay en Erna. Kijk voor meer informatie over trampolinespringen en de buitenlessen op www.svomnia.nl