Gratis inloop uitvaart en nalatenschap in bibliotheek

Aalsmeer – Op donderdag 9 februari wordt tussen 15.00 en 17.00 uur een gratis inloopspreekuur over het onderwerp testament en uitvaart gehouden in de bibliotheek aan de Marktstraat. Notaris Geert Labordus en Uitvaartverzorger Saskia Driezen geven antwoord op vragen van inwoners. 

Vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken, het overlijden van een dierbare en het regelen van een uitvaart. Dit kan veel vragen oproepen.  Wat kost een uitvaart? Wie is er verantwoordelijk voor de kosten? Wat mag er wettelijk gezien wel en wat mag er niet? Kan zelf een uitvaartverzorger gekozen worden en hoe is het met eventuele verzekeringen geregeld? Bij Uitvaartverzorger Saskia Driezen kan eenieder terecht voor vragen over uitvaarten. 

Notaris Geert Labordus is aanwezig voor het beantwoorden van korte algemene vragen over testamenten. Bijvoorbeeld: Is een testament nodig als er geen nabestaanden zijn of wanneer iemand geen eigen huis of vermogen heeft. Vooraf een afspraak maken is niet nodig, iedere geïnteresseerde is welkom. De inloop/informatie is gratis.