14e Aalsmeer Roest Niet groot succes!

Aalsmeer – De veertiende editie van Aalsmeer Roest Niet afgelopen zondag 13 juni is een groot succes geworden. Onder schitterende weersomstandigheden hebben totaal 200 nostalgische auto’s en motoren een mooie route gereden. “Eindelijk, we waren wel weer toe aan wat leuks”, aldus het merendeel van de deelnemers. Ook gehoord: “Heerlijk, er wordt tenminste weer wat georganiseerd.”

Dankzij de uitstekende discipline van bezoekers en deelnemers hebben de geldende corona-maatregelen geen enkel probleem opgeleverd. De nostalgische voertuigen vertrokken één voor één vanaf The Beach en keerden hier na enkele uren rijden tevreden terug. Bezoekers kregen na terugkomst de mogelijkheid om alle mooie oldtimers te bewonderen.

Uiteraard waren er ook prijzen te verdienen. De winnaar Overall is Geralda Stenzen en ‘haar’ oldsmobile Holiday 88. De Kawasaki 500 mach III van Jaap Groeneveld vond de jury de meest bijzondere motor (met een internationale race geschiedenis) en Jaap de Jong kreeg voor zijn Norton Commando het certificaat voor de mooiste motorfiets. 

Het team van Aalsmeer Roest Niet is trots op alle deelnemers, kijkers en vrijwilligers: “Jullie hebben er met z’n allen een geweldige Aalsmeer Roest Niet 2021 van gemaakt!” 

Foto’s: www.kicksfotos.nl