Voorjaarsmarkt in Leimuiden

Leimuiden – Bij de Dorpskerk in Leimuiden organiseert de Protestantse gemeente aanstaande zaterdag 16 april een gezellige voorjaarsmarkt met spullen waar iedereen blij van wordt en een grote verloting. Tussen 10.00 en 15.00 uur kan er volop gesnuffeld worden. Er is een ruim aanbod van boeken, bloemstukjes, huishoudelijke artikelen, meubelen, elektronica en speelgoed. Ook de inwendige mens wordt verzorgd, er is een gezellig terras waar men kan genieten van koffie en thee met zelfgebakken taart en er zijn broodjes kroket en haring, poffertjes en tosti’s.

Om ongeveer 15.30 uur is de trekking van de grote loterij, waar onder andere een hotelovernachting mee te winnen is. Loten zijn nog te koop op de markt.

De opbrengst is voor de kerkelijke gemeente en 20% van de opbrengst van die dag zal worden besteed aan doelen buiten de kerkelijke gemeente. Deze keer gaat om drie projecten welke allen te maken hebben met voedselvoorziening: Dreigende hongersnood tegengaan in Ethiopi, voedselzekerheid voor de allerarmsten in Bangladesh en zaden voor voedsel

Voor meer informatie: http://pgleimuiden.nl