Kerstmarkten in Aalsmeer e.o.

Aalsmeer – Op zaterdag 13 december organiseert de Protestantse gemeente Samen op Weg Kudelstaart  haar jaarlijkse kerstmarkt van 10.00 tot 15.00 uur in De Spil. Er is weer hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Mooie creatieve kerststukken in alle soorten en maten en leuke originele vogeldecoraties. Zelfgemaakte kerst- en andere kaarten. Overheerlijke zelfgebakken tulbanden en andere lekkernijen. Daarnaast  kan er een keuze gemaakt worden uit boeken,  kleine cadeautjes, cd’s en dvd’s. De inmiddels overbekende kerstwijn is ook volop te koop. Voor de inwendige mens is er erwtensoep met heerlijk belegde broodjes. En natuurlijk is er koffie met wat lekkers. Dit alles wordt gepresenteerd in een sfeervolle kerstsfeer. Kortom, de moeite waard om de kerstmarkt te bezoeken. Iedereen is van harte welkom! Ook de kinderen, voor hen is er iets leuks om te knutselen.

Op zaterdag 13 december kan ook een bezoek gebracht worden in de kerstmarkt in dorpshuis de Reede in Rijsenhout. Onder andere worden mooie kerststukjes te koop aangeboden en warme erwtensoep staat voor de bezoekers klaar. De kerstmarkt is van 10.00 tot 15.30 uur en de opbrengst is bestemd voor Casa Ospetiei in Roemenië en stille armoede in Rijsenhout. De Amnestygroep Rijsenhout verkoopt deze dag kerstkaarten en kaarsen op de Werf.

 

Foto: De kerstmarkt in olifantensfeer afgelopen zondag 7 december in Studio’s Aalsmeer was heel gezellig en gevarieerd, maar meer bezoekers waren welkom geweest.

Foto: www.kicksfotos.nl.