Handbal B1 krijgt nieuwe Sponsor

Uithoorn – De B1 handbal van de Legmeervogels heeft een nieuwe sponsor die de meiden in een nieuw trainingstenue en trainingspakken steekt! Onze sponsor is Sinterklaasaktie Uithoorn, die veel maatschappelijke doelen steunt. De Sinterklaasaktie Uithoorn biedt hulp aan (groepen of individuele) mensen, in het bijzonder ook aan kinderen, die het door allerlei oorzaken, niet zo getroffen hebben in deze wereld.

Zaken als fatsoenlijke kleding en schoeisel, speelgoed, sport, een dagje uit of zelfs het niet kunnen beschikken over de meest elementaire levensbehoeften, is voor een aantal mensen in onze samenleving helaas niet weggelegd. En daar probeert de Sinterklaasaktie Uithoorn wat aan te doen. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt in ras, religie of afkomst. De Sinterklaasaktie Uithoorn draagt bovendien ook bij aan bijzondere wensen van organisaties en instellingen. Zo hielpen we de laatste jaren bijvoorbeeld het Hoge Heem in Uithoorn, Stichting Ons Tweede Thuis in De Kwakel, Stichting de Opkikker, Maria Oord in Vinkeveen of Stichting Urgente Noden Uithoorn.

Uw reservering betekent dus niet alleen de garantie voor een fantastisch Sinterklaasfeest, maar biedt ook andere mensen de gelegenheid om hun verdriet en zorgen voor eventjes te vergeten. Wilt u Sinterklaas uitzwaaien dit jaar, dan bent u rond 17.45 uur van harte welkom op het Amstelplein.