Trainers Bouwer en Wong blijven bij Green Park Handbal

Aalsmeer – Bert Bouwer en Wai Wong blijven ook volgend seizoen de heren selectie van Green Park Handbal Aalsmeer trainen en coachen. Het succesvolle duo zal verder gaan bouwen met de jonge talenten en de ervaren krachten in de selectie. Al eerder is bekend gemaakt dat het trainersduo wordt aangevuld met Celine Michielsen, die het tweede herenteam (de reservesvan Aalsmeer ) onder haar hoede zal gaan nemen. 

De huidige selectie zal na dit seizoen afscheid nemen van Nils Dekker en blijft verder in stand met de aanvulling van twee nieuwe krachten. Hidde van Oorschot en Dennis Vesters zullen na de zomer aansluiten bij de selectie. 

Hidde speelt momenteel bij Quintus en gaat bij Green Park ingezet worden ter versterking van de rechterhoek. Dennis is nu nog rechteropbouwer en clubtopscorer bij Houten. Binnenkort wordt de naam van nog een derde nieuwe speler bekend gemaakt. 

Het bestuur van Green Park Handbal Aalsmeer is blij dat nagenoeg alle spelers bij de selectie blijven, de trainers de club trouw blijven en blij met de komst van Celine en de nieuwe spelers. 

Foto: Trainers Bert Bouwer en Wai Wong en voorzitter Mike v/d Laarse. Foto: Green Park Aalsmeer