Wil van Dam-Bakker neemt afscheid bij Stoop

 

Uithoorn. Drogisterij & parfumerie Stoop in winkelcentrum Zijdelwaard neemt een dezer dagen afscheid van een bijzondere medewerkster, namelijk Wil van Dam-Bakker uit Amstelhoek. Zij heeft bijna 45 jaar bij Stoop gewerkt, voornamelijk op de afdeling drogisterijartikelen. Wil heeft (bijna) de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. “Ik ben ‘op dorp’ bij Stoop begonnen. De winkel was gevestigd op de plaats waar nu Funny Fashion zit. Maar eerder heb ik vanaf mijn zestiende tot mijn achttiende in een ziekenhuis gewerkt. Als ik straks geen officiële baan meer heb wil ik wat vrijwilligerswerk gaan doen, bijvoorbeeld bij De Nostalgie in Amstelhoek. In De Hoef heb je de Buurtkamer, daar wil ik ook heen om mijn diensten aan te bieden. Het lijkt me ontzettend leuk met mensen om te gaan die een beetje plezier in hun leven wel kunnen gebruiken. Verder zit ik bij de Buurtvereniging waar ik de bingo doe. In maart word ik 63 en kan dus in mijn gevoel nog wel een paar jaar mee in het vrijwilligerswerk. Lees meer over Wil van Dam-Bakker in de krant van dinsdag 23 december.