Weer kerstpakkettenactie Participe in Aalsmeer

Aalsmeer – Ook dit jaar organiseert Participe Amstelland een kerstpakkettenactie. De pakketten zijn bestemd voor inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of wel eens extra in het zonnetje gezet mogen worden. Het doel is om 100 kerstpakketten samen te stellen met leuke, mooie en lekkere (houdbare) artikelen. De organisatie doet daarvoor graag een beroep op bedrijven en dorpsgenoten die iets kunnen missen.

Voor de kerstpakketten kunnen (houdbare) producten ingeleverd worden, zoals bijvoorbeeld kaarsen, koffie, thee, chocolade, keukengerei, doucheschuim en kerstartikelen. Ook kan er geld voor de actie gedoneerd worden, evenals inwoners aangemeld mogen worden die verdienen om verrast te worden met een kerstpakket, bijvoorbeeld een lieve buur, een alleenstaande oudere of een jong gezin. Tot 14 december mogen inwoners hier (maximaal twee) mensen of gezinnen aanmelden.

Meer informatie over hoe te doneren en te nomineren is te vinden op de website: www.participe-amstelland.nu (kerstpakketten-aalsmeer). Een pakket uit het hart kan een groot verschil maken!