Uitreiking ‘beste van het seizoen’ bij Fotogroep

Aalsmeer – Gelukkig kon dit jaar de Fotogroep Aalsmeer weer de traditionele onderlinge wedstrijd voor ‘de beste van het seizoen’ organiseren. Alle leden hadden hun beste foto’s van het seizoen bewaard voor deze onderlinge wedstrijd. Een onafhankelijke jury bestaande uit John Timmerman, Jan Kranenburg, Pim Bakker en Peter ten Hake van de Fotogroep Nieuw Perspectief uit Nieuwkoop heeft de foto’s beoordeeld. Op maandagavond 27 juni werden alle ingezonden foto’s besproken door de juryleden en was er een geschreven juryrapport aanwezig, hetgeen bijzonder werd gewaardeerd door de alle leden van de fotogroep.

De volgende foto’s werden als winnaars uitgekozen:

Kleur: Eerste prijs:  ‘Station Luik’ van Margot Aartman, tweede prijs:  ‘Tulp’ van Petra van Dijk en derde prijs: ‘Tunnel’ van Marinus van ‘t Hof. 

Zwart-wit: Eerste prijs: ‘Fietsbrug’ van Adrie Kraan, tweede prijs: ‘Ochtend in Monogram’ van Ton Horstman en derde prijs: ‘Handbiker’ van Ria Scheewe. Eervolle vermelding: Kleur: ‘Paarden in het Water’ van Ria Scheewe en Zwart-wit: ‘Draadsculptuur’ van Anton van Overveld 

Expositie in Oude Raadhuis

Alle ingezonden foto’s zullen worden tentoongesteld in het Oude Raadhuis in de Dorpsstraat 1. Deze expositie wordt geopend op 16 juli en is te bezichtigen tot 15 augustus.

De prijsuitreiking op 27 juni was tevens de afsluiting van het seizoen. Op 12 september  start de Fotogroep met het nieuwe seizoen in een nieuwe locatie: Cultuurpunt Aalsmeer in De Oude Veiling. Een interessante agenda is samengesteld voor dit seizoen met een aantal uitdagende fotografische opdrachten, boeiende lezingen en leuke fototrips. Belangstelling? Kijk voor meer informatie op www.fotogroepaalsmeer.nl

Foto: ‘Station Luik’ van Margot Aartman (eerste prijs kleur).