Traktatie voor winnaars van Lichtjeswandeling Boerenvreugd

Aalsmeer – Met 150 deelnemers aan de lichtjeswandeling kijkt kinderboerderij Boerenvreugd terug op een geslaagd evenement. Uit alle ingeleverde wandelkaarten zijn vier winnaars getrokken. Xajen, Nien en Julian kwamen met hun familie naar de kinderboerderij om hun prijs in ontvangst te nemen. Harry kwam als winnaar uit de bus bij de deelnemers van Ons Tweede Thuis. De winnaars kregen allemaal een leuk cadeautje en wat lekkers. Tijdens de lichtjeswandeling konden kinderen door letters te verzamelen een woord maken. ‘Sneeuwpop’ was het juiste antwoord. 

Nieuw hertje

De kinderboerderij heeft de winnaars getrakteerd, maar zelf is Boerenvreugd ook verrast. Onverlaten hadden tijdens de kerstdagen twee items, de kerstboom en het hertje, van de lichtjeswandeling vernield. Na de melding van deze onbegrijpelijke daad kregen de vrijwilligers veel reacties en bezoek van een gulle gever. De kinderboerderij is getrakteerd op een nieuw hertje. Mocht de lichtjeswandeling aan het einde van het jaar weer georganiseerd worden, dan krijgt het rendier uiteraard een prominente plek. 

Foto: Prijswinnaars Lichtjeswandeling: Zus van Xajen, Nien en Julian. Xajen wilde zelf niet op de foto, maar haar zus wilde graag in haar plaats.