Training Verlies en Verdriet bij Participe

Aalsmeer – Verlies van een partner is erg ingrijpend. Ook langere tijd na het overlijden van een partner kan het nog moeilijk zijn om het verlies te aanvaarden en de draai weer te vinden. Het uitwisselen van ervaringen met anderen geeft dan herkenning en steun. Voor inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart die, minimaal zes maanden geleden, hun partner hebben verloren start in november een training Verlies en Verdriet.

In de groep is er ruimte om verlieservaringen te delen en te kijken hoe u opnieuw zin en invulling aan uw leven kunt geven. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het overlijden, emoties rondom het verlies, omgang met de omgeving, veranderingen in het dagelijks leven, herinneringen aan de overleden partner, rituelen en opnieuw betekenis geven aan uw leven. Er zijn zes wekelijkse bijeenkomsten op woensdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur. Bij minimaal acht deelnemers gaat de training van start. Voorafgaand vindt een intakegesprek plaats. 

Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met Participe Amstelland, team Aalsmeer via 0297 326670 of per mail: team.aalsmeer@participe.nu