SCW Jeugddagen komen er weer aan

Rijsenhout – Van 24 tot en met 26 augustus in de laatste vakantieweek vinden traditiegetrouw bij SCW de jaarlijkse jeugddagen plaats. De jeugddagen zijn voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar, voor zowel leden als niet-leden, en de deelname is gratis. De activiteiten starten om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. Alles wordt volledig verzorgd door SCW, met behulp van Tennisvereniging Rijsenhout, Sportservice Haarlemmermeer alle sponsoren en natuurlijk de vrijwilligers.

Tijdens dit grote spektakel gaan de deelnemers niet alleen voetballen onder begeleiding van ervaren trainers maar komen er ook andere sporten aan bod. Er is een middag met fantastische waterspellen.  Daarnaast is er een tennisclinic onder begeleiding van tennisleraren en natuurlijk ga je ook weer partijtjes spelen; de jaarlijkse penaltybokaal wordt ook weer uitgereikt.

Je kunt je opgeven via jeugddagen@scwrijsenhout.nl tot uiterlijk 20 augustus.

Uiteraard is hulp van vrijwilligers heel erg belangrijk, dus ouders, opa’s, oma’s, buren en anderen meld je aan via jeugddagen@scwrijsenhout.nl om te komen helpen bij de SCW jeugddagen.

Kom in de laatste week van de zomervakantie gezellig naar de SCW jeugddagen!