Running Bridgedrive voor ‘Ouders Lokaal’

De Ronde Venen –  – Bridgeliefhebbers opgelet: op zaterdag 2 november organiseert Lionsclub Mijdrecht – Wilnis voor de twaalfde keer de Lions Running Bridgedrive. In het centrum van Mijdrecht openen een achttal  horecagelegenheden hun deuren om spannende bridgewedstrijden te faciliteren. Waarom het een running bridgedrive heet? Omdat de bridgeparen iedere ronde op een andere locatie spelen! De locaties liggen allemaal op loopafstand van elkaar.

Door de wisselende locaties én de uitdagende tegenspelers is de Lions Running Bridgedrive ieder jaar weer een groot succes. De Lions leiden het evenement in goede banen en fungeren als gastheer op de diverse locaties. En het belangrijkste: de opbrengst van de dag gaat naar het goede doel ‘Ouders Lokaal’. Tussen 09.45 en 10.15 kunnen deelnemers zich aanmelden bij restaurant Rendez Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht.

Na de opening verspreiden de spelers zich door het centrum om de bridge-uitdagingen aan te gaan. De andere locaties dit jaar zijn: La Farola, Lunchroom Tof, Chinees restaurant Lotus Corner, Restaurant iSushi , Ristorante Il-gusto, Restaurant Burgerlijk en De IJssalon. Na de derde ronde wordt er een heerlijke lunch geserveerd in de gelegenheid waar de bridgeparen op dat moment zijn. Er wordt gespeeld tot ongeveer 16.15 uur, waarna de prijsuitreiking en de afsluiting plaatsvinden in Chinees restaurant Lotus Corner.

Het inschrijfgeld is 55 euro per paar, inclusief een smakelijke lunch en een kopje koffie. Er worden 28 spellen topintegraal gespeeld; de uitslag wordt berekend door de computer. Het winnende paar ontvangt niet alleen de welbekende Lions Wisselbeker, maar ook een bijzondere hoofdprijs!

Ben jij een echt bridgetalent?

Schrijf je dan gauw in! Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus stuur snel een e-mail naar lionsbridgedrive@gmail.com. Zo mogelijk met Uw nummer van de Nederlandse Bridgebond De opbrengst van de dag is voor ‘Ouders Lokaal’. ‘Ouders Lokaal’ is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen, zie http://derondevenen.ouderslokaal.nl/ .
Meer informatie is verkrijgbaar bij Henny van Nieuwkerk (06-54366528; hennyvnieuwkerk@gmail.com) of bij Willibrord Blom (06-51173731; whmblom@gmail.com).
Informatie is ook te vinden op Facebook ‘Lions Mijdrecht Wilnis’.