Repair Café in de Boei te Vinkeveen

De Ronde Venen – Het Repair Café Vinkeveen is geopend op maandagochtend 15 augustus a.s. in  Sociaal Cultureel Centrum de Boei, Kerklaan 32 te Vinkeveen van 09.30 tot 12.30 uur.

Bij het Repair Café zijn vrijwilligers aanwezig die de door u meegebrachte kapotte spullen of kleding gratis voor u repareren. Het Repair Café  wil  laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk. En weggooien is niet altijd de enige oplossing!! Repareren kan in veel gevallen en het is natuurlijk ook veel beter voor het milieu!!

Bij het Repair Café kunt u terecht voor allerlei reparaties zoals kleding, kleine elektrische apparaten, computerapparatuur, (niet al te grote) stoelen en krukjes, houten speelgoed, porselein, aardewerk of wat u verder thuis tegenkomt dat kapot is en u eigenlijk nog graag gerepareerd zou willen hebben.

We helpen u graag op maandagochtend 15 augustus a.s. met uw kapotte spullen, u bent van harte welkom.

Gezocht

Wegens verhuizing vertrekt één van onze vrijwilligers. We zoeken dus een vervang(st)er. Een beetje (elektro) technische kennis is wel een beetje handig, we krijgen veelal huishoudelijke apparaten om te repareren. Het Repair Café Vinkeveen is geopend op elke 3e maandag in de maand. Dus wil je 1x in de maand een ochtendje lekker knutselen in een ontspannen sfeer en vindt je repareren uitdagend en leuk? Bel dan met Ron van Vark (06-10433592) of kom even kijken en de sfeer proeven op maandag 15 augustus in de Boei te Vinkeveen. We zijn er van 09.30 tot 12.00 uur. De koffie staat klaar!