Peuter Tweedaagse in Mijdrecht

Mijdrecht – De Partou Peuter 2-daagse is weer geweest voor de peuters aan de Partou Oosterlandweg vestiging. In de periode van half mei tot half juni lopen veel scholen mee met de landelijke Avond 4-daagse. Zij sluit zich daarbij aan door met de kinderdagverblijven hun eigen Peuter 2-daagse te organiseren. Door het organiseren van dit wandel-event kunnen ook de jongste kinderen meedoen en voelen zij zich eventjes ‘groot’! Ze hadden  een wandelroute van 1,5 à 2 kilometer.

Op de eerste dag hebben zij een route gelopen door de wijk, waar ze op de helft konden genieten van een heerlijk ijsje. Op de tweede en tevens laatste dag hebben ze een andere route gelopen door het park, waar ze bij een tussenstop een pakje drinken en een lekkere koek hebben genuttigd. De kinderen hebben ervan genoten en de ouders die hebben mee gelopen ook! Om deze dag extra feestelijk te maken was er muziek en allerlei soorten versiering aanwezig.

Eenmaal bij de finish, waar de kinderen hun laatste sticker konden ophalen voor hun kaartje, werden ze feestelijk onthaald. De kinderen kregen een mooie medaille, windmolen of ballon zodra zij bij het eindpunt waren aangekomen. Ook kregen zij mooie bloemen die waren verzorgd door Gerberakwekerij Fa. S.C. Zwarts in Mijdrecht.