Ondernemers Centrum verrassen met cadeautjes

Aalsmeer – De komende maanden zijn er werkzaamheden in het Centrum. De Zijdstraat, Punterstraat en het Molenplein worden opnieuw ingericht. Een lange en intensieve periode waar de ondernemers, maar mogelijk ook de klanten, wat overlast door kunnen ervaren. 

Allereerst gaan de nutsbedrijven aan de slag met de kabels en leidingen. Er wordt gestart in de Zijdstraat aan de kant van de Uiterweg. Hiervoor wordt de straat aan één kant open gegraven en komen er hekken te staan. Volgend jaar wordt de bestrating aangepakt, komen de nieuwe bankjes, etc. en komt er vooral ook meer groen.

De winkels zijn uiteraard altijd bereikbaar en klanten blijven gewoon welkom. Maar ‘om de pijn te verzachten’ delen de ondernemers cadeautjes uit gedurende de hele periode dat er werkzaamheden zijn. Iedere week wordt een klant spontaan op straat verrast met een leuk cadeau. Dat kan variëren van bloemen, chocolade, taart, een verwenpakket of een cadeaubon. Wie weet word jij/u wel getrakteerd! De ondernemers hopen op het begrip en geduld van hun klanten.