Nieuw en nu open: Westeinder Brasserie

Aalsmeer – Gisteren, woensdag 11 november, is de Westeinder Brasserie van start gegaan. De Brasserie is gevestigd in hetzelfde pand als het Westeinder Paviljoen aan de Westeinderplassen. De eigenaren Stefan Levarht en Devin Hoogervorst willen door het openen van deze Brasserie de prachtige locatie voor een nóg breder publiek toegankelijk maken. “Het Westeinder Paviljoen heeft een eenvoudiger zusje gekregen”, verduidelijken Stefan en Devin. “De Westeinder Brasserie.”

Sfeervolle ambiance 

De placemats, het krijtbord met een dagmenu en de plateservice tezamen met een internationale en kleine dinerkaart moeten een informele, sfeervolle ambiance gaan creëren. Uiteraard voorzien van een prachtig uitzicht over de Westeinderplassen. Gewoon lekker aan het water. De menukaart van de Brasserie bevat eenvoudige gerechten.

Ondanks de eenvoudige gerechten blijft de kwaliteit van het eten op hetzelfde niveau als die u gewend bent van het Westeinder Paviljoen. De gerechten komen uit dezelfde keuken en ook de service zal er niet minder om worden. De huidige bediening van het Westeinder Paviljoen neemt ook in de brasserie de bediening op zich.

Openingstijden

De brasserie is  geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur. Reserveren kan via 0297-364986 of via reserveren@westeinderbrasserie.nl. De website is nog niet online, maar de Westeinder Brasserie is wel al te vinden op Facebook.