Meiden KDO MO14-1 krijgen training van toptrainer

De Kwakel – Tijdens de Kwakelse veiling in november 2023 heeft de familie Kooijman succesvol geboden op een training van de hoofdtrainer van KDO1, Lex van der Horst. Afgelopen maandag konden de meiden aan de bak: Lex stond klaar op het trainingsveld om de ze eens flink te laten zweten.

Aan het begin moest de trainer even aftasten wat het niveau van de dames was, maar al snel werd duidelijk dat dit niet onderdeed voor het niveau van KDO1. Na een creatieve warming up ging het team aan de slag met een positiespel en een aantal andere oefeningen. Aan de reacties van het team te horen hebben zij de training erg leuk gevonden en veel geleerd. Zo vond Bente de training ‘superleuk’, heel erg leerzaam en met heel veel tips. Evi vond de oefeningen die ze hebben gedaan erg leuk en de training was ook erg gezellig! Britt vond de training ‘erg leuk en leerzaam’, Vera zei dat ze heel veel nieuwe dingen geleerd heeft en Pippa vond het ‘een supergave training!’.

Ook de vaste trainers van MO-14 hebben veel plezier gehad en hebben weer nieuwe inspiratie opgedaan voor hun eigen trainingen met de meiden. Trainer Lex van der Horst: “Ik heb een erg leuke avond gehad! Ik was positief verrast over het niveau, het fanatisme en de leergierigheid van de dames”.

De meiden hadden een goede training, de vaste trainers hebben weer inspiratie opgedaan én het Kwakelse verenigingsleven heeft weer extra geld te verdelen via de Kwakelse veiling. Kortom: alleen maar winnaars!