Inzameling kerstbomen: Per boom 50 eurocent

Aalsmeer – Dit jaar is het weer mogelijk om op verschillende plekken in Aalsmeer en Kudelstaart kerstbomen in te leveren. Op woensdag 11 januari zamelt Meerlanden de bomen in op vier locaties. Tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen de bomen afgegeven worden in Kudelstaart bij de Schweitzerstraat 128 (voor de school, op het parkeerterrein), in Oosteinde bij het Middelpunt in de Irenestraat, in Stommeer bij de gymzaal in de Jac. P. Thijsselaan en in de Hornmeer bij de parkeerplaats aan de Dreef (bij het zwembad).

50 Eurocent per boom, maximaal tien

Kinderen krijgen op 11 januari 50 eurocent per ingeleverde kerstboom. De gemeente wil ze zo aanmoedigen om de bomen bij familie en buren op te halen en in te leveren. Ieder kind mag maximaal tien bomen inleveren. De ingezamelde kerstbomen worden versnipperd en bij Meerlanden in Rijsenhout tot compost verwerkt. 

Milieustraat

Meer dan tien kerstbomen inleveren? Breng deze dan naar de milieustraat van Meerlanden in Rijsenhout (Aarbergerweg 41) op 11 januari tussen 13.00 en 16.00 uur. Verder kunnen de bomen tijdens de openingstijden van de milieustraat worden ingeleverd, echter dan wordt geen vergoeding gegeven.