handbal geen winst voor Greenpark

Handbal: Geen winst voor heren Greenpark

Aalsmeer – Afgelopen zaterdag 1 december stond voor de handballers van Greenpark Aalsmeer weer een wedstrijd in de BeNe League op het programma.

Heren 1 kreeg Bevo uit Panningen op bezoek in De Bloemhof. De verwachtingen waren gespannen, want Bevo is altijd weer een lastige tegenstander en dit bleek ook dit keer.

De ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar Bevo wist (veel) vaker het doel te vinden. De rust gingen de teams met 17-10 voor de heren uit Panningen. Achterstand voor de heren van Greenpark Aalsmeer. Zou het nog lukken om gelijk te komen of misschien wel te winnen?

Aalsmeer wist in de tweede helft dichterbij te komen, maar na een fanatieke eindsprint van Bevo was de gastploeg niet meer in te halen en won uiteindelijk de wedstrijd met 25-31. Gescoord voor Aalsmeer hebben Vaidas (9), Robin en Rob (elk 5), Quinten en Tim (elk 3).

Stunt voetballers

De voetballers van FC Aalsmeer zaterdag hebben op 1 december gestunt tegen WV HEDW. In de uitwedstrijd wist Aalsmeer de 3-1 achterstand om te buigen in een 3-3 gelijk. Ook het team van FC Aalsmeer zondag kon juichend het thuisveld af. Van Alphen werd 2 december met 3-0 gewonnen. RKDES Kudelstaart wachtte de uitwedstrijd tegen SJZ deze zondag. Hier een heel ander verloop. De Kudelstaarters gaven de winst in de tweede helft uit handen en wisten de ‘schade’ uiteindelijk te beperken tot 3-3 gelijk.