Goed zakcentje verdienen? Word bezorger bij de Meerbode

Aalsmeer – Heb je er wel eens over nagedacht om bezorger te worden van de Nieuwe Meerbode?  En weet je dat het ook heel leuk werk is? Lekker gezond bezig in de buitenlucht en het levert nog een goed zakcentje op ook! Want de verdiensten als bezorger bij de Nieuwe Meerbode zijn ruim boven het minimumloon. Dat wil jij toch ook? 

Dan heb je geluk, want de Nieuwe Meerbode heeft wegens uitbreiding weer plek voor nieuwe bezorgers. Iedereen vanaf 13 jaar kan bezorger worden, ook 65-plussers zijn welkom. De Nieuwe Meerbode maakt het je ook nog extra gemakkelijk: want de kranten worden bij jou thuis afgeleverd en je kunt gratis gebruik maken van de krantentas.

En omdat de Nieuwe Meerbode de bezorgers een warm hart toedraagt, krijg je ook nog eens een cadeaubon van Coolblue ter waarde van 15 euro. Dat klinkt toch top? 

Wil je ook werken als bezorger voor de leukste en meest gelezen krant van de regio ? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Marco van Verspreidnet via 0251-674433 of per e-mail: info@verspreidnet.nl. Meer informatie is ook te vinden op: www.verspreidnet.nl. Je bent van harte welkom!