Gezellig tentfeest met Dag van je Leven

Aalsmeer – Ook dit jaar organiseerde de stichting Dag van Leven een feest voor cliënten van Ons Tweede Thuis. In de feesttent vond gisteren, donderdag 8 september, dit altijd gezellige festijn plaats. Tijdens deze spetterende editie werd er gezongen en gedanst, waren er leuke ontmoetingen en natuurlijk werden alle bezoekers getrakteerd op een smakelijke lunch en lekkere versnaperingen.

Optredens waren er van René Eshuijs en Dennis Wijnhout, ook voorzitter Dirk Box nam de microfoon ter hand en trakteerde op enkele liedjes en heel wat lachers op de hand hadden de clowns Fieps en Katootje.

Er kwam deze middag ook nog ‘hoog’ bezoek. Burgemeester Gido Oude Kotte en wethouder Willem Kikkert kwamen een kijkje nemen in de feesttent. “Wat is dit toch een geweldig initiatief van de Stichting Dag van je Leven. Het bestuur en vele vrijwilligers bezorgen mensen met een beperking een prachtige dag”, aldus de burgemeester.

Het bestuur van de Stichting Dag van Je Leven kijkt moe maar voldaan terug op een heel geslaagde dag. Dirk Box: “Dank alle vrijwilligers, sponsors en artiesten en vooral dank aan al onze gasten die zoveel vreugde hebben gebracht.”

Foto’s: www.kicksfotos.nl