Gedichtentuin dit jaar met een (muzikale) plus

Aalsmeer – Vanaf volgend weekend opent de stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer weer de Gedichtentuin in het Boomkwekerskerkhof aan de Stommeerweg. De eerste drie weekenden van september tonen dichters uit Aalsmeer en omgeving hun poëtische en kleurrijke gedachten op het oude kerkhof.

Dit jaar biedt de Gedichtentuin een plus. Er zal muziek klinken en er worden gedichten voorgedragen. Zo draagt Marcel Harting voor op 4 en 18 september om 15.00 uur. Tijdens de laatste zondag met muziek van de violisten Elin en Michelle. Op zondag 11 september om 15.00 uur kan geluisterd worden naar Uithoorns dorpsdichter Peter Borghaerts en op zaterdag 17 en zondag 18 september is er beide dagen opnieuw een optreden van het violistenduo vanaf 15.00 uur.

Kom langs op deze sfeervolle locatie om te lezen, je te verwonderen en heerlijk mee te mijmeren. De Gedichtentuin is van 3 tot en met 18 september elke zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur en is vrij toegankelijk.

Van de gedichten van alle deelnemers is een mooie bundel gemaakt en deze is te koop voor 5 euro voor bezoekers. Dichters betalen 3 euro voor het boekwerk.