Weer straattheaterfestival in Mijdrecht

Mijdrecht – Twee jaar lang was het door de Coronacrisis helaas niet mogelijk om een Straattheaterfestival te organiseren. De organiserende commissie is héél erg blij om te mogen melden dat dit jaar wél een straattheaterfestival georganiseerd gaat worden. Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 18 juni. De commissie van het festival is alweer bij elkaar gekomen om de eerste voorbereidingen te treffen.

Voor het organiseren van een mooi festival is veel geld nodig. “Wij doen daarom hierbij een oproep aan bedrijven, winkeliers én particulieren die het festival een warm hart toedragen en een financiële bijdrage zouden willen leveren. Elke euro is (juist) dit jaar erg welkom! Natuurlijk is een straattheaterfestival niets zonder artiesten. Daarom doen wij hierbij ook een oproep aan (lokale) artiesten die tijdens deze gezellige dag een optreden zouden willen verzorgen.”

En natuurlijk doet de organisatie eveneens een oproep aan alle mensen die door hun bezoek aan het festival deze dag altijd zo bijzonder maken. Zet daarom 18 juni in uw agenda. Na twee jaar komt er weer een straattheaterfestival in Mijdrecht! Sponsoren kunnen contact opnemen via sponsor@straattheaterdrv.nl en artiesten kunnen zich melden bij info@straattheaterdrv.nl