Doneer kerstpakket (deels) aan de Voedselbank

Aalsmeer – Krijgt u van uw werkgever een kerstpakket, maar heeft u dat eigenlijk niet nodig? De klanten van Voedselbank Aalsmeer zijn er blij mee! Voor deze 40 gezinnen betekent het voedselpakket dat ze wekelijks van de Voedselbank krijgen dat ze weer een paar dagen eten op tafel hebben, iets extra’s voor de feestdagen is er echter vaak niet bij. De Voedselbank is dan ook blij met ieder kerstpakket dat ze krijgt om te schenken aan deze gezinnen. Ook aangebroken pakketten zijn welkom.

De Voedselbank heeft vooral behoefte aan voedsel. Wijn en andere alcoholische dranken mogen niet aan de klanten uitgedeeld worden. Uw kerstpakket (deels) doneren aan de Voedselbank? Inleveren kan bij de Wereldwinkel in de Zijdstraat 15, bij Renault Nieuwendijk aan de Zwarteweg 93, bij The Beach aan de Oosteinderweg 247a en bij Ford De Hartog aan de Madame Curiestraat 3 in Kudelstaart.

Bedrijven die kerstpakketten over hebben, en deze willen doneren, wordt gevraagd contact op te nemen via 06-37471838 of per mail: voedseldonatie@voedselbankaalsmeer.nl. Kijk voor meer informatie over deze en andere acties van de Voedselbank op www.voedselbankaalsmeer.nl, of stuur een mail aan info@voedselbankaalsmeer.nl