Bumba en Dobbe en de Draak in Crown Theater

Aalsmeer – Op zondagmiddag 18 januari komt Bumba naar Aalsmeer! Deze ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown zal bij de meeste kinderen heel bekend zijn. In de voorstelling ‘Bumba op reis’, mag kleine Pim mee op vakantie met Bumba en Bumbalu. Het is een droom die in vervulling gaat, totdat ze plots Babilu kwijt raken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze naar the Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen, waarna ze door trekken naar Afrika om te eindigen in Azië. Maar eerst maken ze nog een tussenstop in Sneeuwland waar ze bibberen van de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug? Kom het ontdekken! Want samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu, Tumbi en Poppa zijn ook Li-Ling, Ituku en Zinzi voor de allereerste keer van de partij in deze gloednieuwe avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten. Ga mee op reis met Bumba en zing en lach mee met al de vriendjes die je kent van televisie! Er is een voorstelling in het Crown Theater om 14.00 uur en een om 16.00 uur. Kaarten zijn 16,50 euro per persoon, de familieprijs is zestig euro voor vier personen.

 

Voorlezen en zingen

Van 21 tot en met 31 januari zijn de Nationale voorleesdagen, want voorlezen is elke dag een feest! Of je nu voor het slapen gaat een mooi verhaal voorleest in bed of overdag samen een prentenboek bekijkt, er worden herinneringen voor het leven gemaakt. Gelijk op de eerste dag, woensdag 21 januari, is om 14.00 uur in The Club van het Crown Theater de voorstelling ‘Dobbe en de Draak’. Het verhaal, geschreven door Lennaert Roos, gaat over een draak die in het plaatsje Platland voor veel onrust zorgt omdat hij alle boeken steelt. Kaarten voor de voorstelling kosten 11,50 euro en 39 euro voor vier kaarten en zijn te reserveren via www.crowntheateraalsmeer.nl of telefonisch via 0900-1353 (45 cpm). Kaarten, ook voor ‘Bumba op reis’, zijn ook te verkrijgen bij Boekhuis Aalsmeer, Espago Aalsmeer en Primera Aalsmeer-Oost of een uur voor aanvang aan de kassa van het theater.

Een voorproefje van de voorstelling? Aanstaande zaterdag 17 januari komt Lennaert Roos voorlezen en zingen in het Boekhuis Aalsmeer in de Zijdstraat! Kom kijken en luisteren. Aanvang: 11.00 uur, toegang gratis.