Festival ‘Dweilen tussen de Plassen’

Leimuiden – Het Blaaskapellenfestival ‘Dweilen tussen de Plassen’ Leimuiden organiseert zondag 10 juni alweer voor het zevende jaar een gezellige muzikale middag.

Om 13.30 uur zorgen diverse dweilbands op een drietal podiums rondom sportcentrum Het Spant in Leimuiden voor gezelligheid, vrolijkheid en muziek voor jong en oud.

Rond 17.30 uur komen alle dweilbands bij het hoofdpodium bijeen voor een grand finale en uiteraard de prijsuitreiking. Een waar spektakel dat u niet wilt missen! DJ Glenn zorgt voor een gezellige muzikale afsluiting van de dag.

Muzikale strijd

Dit jaar kan genoten worden van een zevental dweilbands uit diverse delen van Nederland. Naast de ‘Kap-Nah’ uit Den Haag en nieuwe deelnemers gaan dit jaar ook een aantal oude bekende van zich laten horen, zoals ‘Booh’ uit Haarlem, ‘Nu je er toch Band’ uit Nieuw Vennep, ‘Partyband’ uit Leiden, ‘De Sfeerblazers’ uit Lunteren, ‘Het lopend vuurtje’ uit Driebergen en ‘Ladderzat’ uit Roelofsarendsveen. De orkesten gaan de muzikale strijd aan om de titel!

Naast het muzikale vertier zijn er bij de podiums diverse terrassen waar hapjes en drankjes genuttigd kunnen worden.

Meer informatie over het festival is te vinden op www.dweilentussendeplassen.nl en kijk op facebook voor de laatste festival updates.