Zorginstellingen door Bayer in zonnetje gezet

Mijdrecht – Bayer-medewerkers dragen de bewoners van Zonnehuis Majella in Mijdrecht en Maria Oord in Vinkeveen een warm hart toe. Ze hebben tijdens een kerstactie geld ingezameld voor de bewoners van deze zorginstellingen. De cheques ter waarde van euro 500 zijn vandaag in een feestelijke sfeer overhandigd.

Op 17 december jl.werd de binnentuin van Bayer in Mijdrecht omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt. Op deze kerstmarkt konden Bayer collega’s bij plaatselijke ondernemers een grote diversiteit aan producten kopen en zo hun kerstpakket zelf samenstellen. Tijdens de kerstmarkt vond ook een inzamelingsactie plaats voor de twee lokale zorginstellingen Zonnehuis Majella en Maria Oord voor een leuke activiteit of een mooi project voor de bewoners.  Deze actie werd heel enthousiast ontvangen. Bayer heeft de opbrengst van zijn medewerkers verdubbeld. Jacqueline Vergeest en Hélène de Kruijs van Bayer hebben de cheques ter waarde van euro 500 overhandigd.

Over Bayer

Bayer is een internationaal opererende onderneming met kerncompetenties op het gebied van gezondheidszorg en voeding. Bayer beoogt producten en diensten te ontwikkelen die ten goede te komen aan de mens, door het ondersteunen van inspanningen die erop gericht zijn de grootste uitdagingen van een groeiende en vergrijzende wereldbevolking te overwinnen. Daarnaast wil de Bayer Groep ook zijn verdiencapaciteit vergroten en waarde creëren door innovatie en groei.Bayer hecht veel belang aan duurzame ontwikkeling, en het merk Bayer staat overal ter wereld voor vertrouwen, betrouwbaarheid en kwaliteit. In het belastingjaar 2018 telde de Bayer Groep ongeveer 117.000 werknemers en had de Groep een omzet van 39,6 miljard euro. De kapitaaluitgaven bedroegen 2,6 miljard euro, de uitgaven voor R&D 5,2 miljard euro.