12e Editie The Clash of the Cover Bands

Streek – Wil jij met jouw coverband of tributeband spelen op de beste podia van Nederland, zoals onder andere Paradiso Amsterdam, 013 Tilburg, Melkweg Amsterdam, Paard van Troje Den Haag, Podium de Vorstin Hilversum, Effenaar Eindhoven, Metropool Hengelo en vele anderen? Schrijf je dan nu in voor het 12e seizoen van de grootste en spannendste bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands 2015/2016’ via www.theclashofthecoverbands.com. Laat jullie horen!

Vanaf oktober is gestart met de voorrondes van ‘The Clash of the Cover Bands, The Benelux Edition 2015/2016′, die doorlopen tot maart 2016. Uit alle inschrijvingen worden 350 coverbands en tributebands geselecteerd. De bands worden beoordeeld in 2 categorieën: vakjury en publiek. Van elk optreden ontvangen zij een gedegen juryrapport met een sterkte/zwakte analyse en een cd met live registratie van het optreden. Vanaf de Benelux-rondes worden de bands begeleid met onder andere bandcoaching en workshops en worden zo extra ondersteund in hun ontwikkeling, zowel muzikaal inhoudelijk als in hun podiumperformance.

De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2015/2016’ worden beloond met onder andere een cd-contract met videoclip met distributie en plugging in de Benelux, een tour van 20 optredens, bandcoaching, Broadcast live videoclips en live fotoshoots.