The Juke Joints 2 juli live in Drinken en Zo

Uithoorn – Zaterdag 2 juli zal het dak er weer af gaan bij Drinken en Zo en Uithoorn. Han Nollen heeft The Juke Joints weten te boeken. Vanaf 21.00 start het live optreden van deze geweldige band. De entree is 10 euro. Voor wie het nog niet weet: The Juke Joints is de band die zich al jarenlang onderscheidt ten opzichte van de overige Nederlandse bluesbands en een eigen stijl heeft ontwikkeld met voornamelijk zelf geschreven nummers en slechts nu en dan een cover. Met een mengeling van blues, rock & roll, rockabilly en zydeco zet The Juke Joints nu al 35 jaar nationale en internationale podia in vuur en vlam. Optredens van de band ontaarden altijd in een feest-stemming onder het publiek, of het nu op een festival is of een café optreden.

De Zeeuwse bluesrockers en winnaars van de 2012 en 2016 Dutch Blues Foundation Award for ‘Best Dutch Blues Band’ zetten nu inmiddels ruim 35 jaar de internationale podia in vuur en vlam. Dat werd in jubileumjaar 2018 luister bijgezet met een nieuwe live CD/DVD ’35 Years of Rock Rollin Blues’ en maakte Omroep Zeeland de documentaire  This Is It ’35 jaar blues van Zeeuwse bodem’.

In 2017 verscheen de CD ‘Crossroads’ un&plugged ‘live’, opgenomen voor het gelijknamige programma van BRTO Radio in Bergen op Zoom met de Australische gitarist Lloyd Spiegel als ‘special guest’. De in 2015 verschenen CD ‘Heart on Fire’, (opvolger van de ‘Going to Chicago’ CD die in Chicago werd opgenomen met Ronnie Baker Brooks, Ana Popovic en Eddy ‘The Chief’ Clearwater) werd door het Amerikaanse Blues Underground Network verkozen tot ‘Best European Bluesrock CD’ ! 

Kaarten zijn te bestellen via: info@drinkenenzo.nl en natuurlijk te koop bij Drinken en Zo aan de Wilhelminakade 5 in Uithoorn.