Voedselbank zamelt weer Vega-cadeaukaarten in

Aalsmeer – Het aantal klanten van Voedselbank Aalsmeer Kudelstaart is dit jaar gelukkig niet toegenomen, maar de voedselpakketten worden kleiner. De Voedselbank moet nieuwe wegen vinden om aan voedsel voor hun klanten te komen. Vorige jaren was het inzamelen van de AH Vega-cadeau kaarten van de Postcodeloterij een groot succes, vooral dankzij de erg actieve vrijwilligster Larissa Eveleens, die ze zelfs bij de mensen thuis komt ophalen!

Het succes van vorig jaar wil de Voedselbank graag dit jaar herhalen. Tussen 27 oktober en 2 november worden de Vegapassen weer bezorgd. Als u uw kaart zelf niet wilt gebruiken, activeer deze dan en doneer de kaart aan de Voedselbank. Per cadeaukaart kan voor 12,50 euro goede producten ingekocht worden. Voor het aanvullen van de voedselpakketten is dat erg welkom. 

De kaarten inleveren kan bij de volgende adressen: Burggravenambacht 1 in Kudelstaart, Kudelstaartseweg 141, Fuutlaan 44, Vuurdoornstraat 1a en Clauslaan 12. Let op: eerst zelf de kaart activeren. Namens de klanten van Voedselbank Aalsmeer Kudelstaart bedankt!