Voedselbank houdt winkelinzameling

Aalsmeer – Komend weekend vraagt de Voedselbank aandacht voor een winkelinzameling. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober houdt Voedselbank Aalsmeer een voedselinzameling in de winkel van Deen in het Centrum. De inzameling vindt plaats op vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur en zaterdag  van 9.00 tot 17.00 uur.

Vrijwilligers gezocht

Maar, er zijn nog onvoldoende vrijwilligers om te helpen bij deze inzameling. Wie komt de Voedselbank helpen? Vooral tussen 8.30 en 11.30 uur en vanaf 14.30 uur zijn er nog mensen nodig. Graag een mail aan info@voedselbankaalsmeer.nl of even bellen naar 06-37471838. De taken zijn niet moeilijk en het is dankbaar werk met zichtbaar resultaat. Winkelend publiek krijgt bij de ingang een boodschappenlijstje aangeboden. Daarop staan vooral houdbare producten waaraan de Voedselbank momenteel de meeste behoefte heeft.

Overzichtelijk 

Klanten worden gevraagd om één of meer producten te kopen en bij de uitgang aan de vrijwilligers van de Voedselbank te doneren. De medewerkers van Deen zullen deze producten centraal in de winkel presenteren, zodat de artikelen makkelijk en overzichtelijk vindbaar zijn.