Verhuisfeestje voor kinderen van ‘De Koetjes’

De Kwakel – Afgelopen week heeft kinderdagverblijf ‘De Koetjes’ na 3 jaar bouwen hun verhuisfeestje gevierd. De opvang heeft 4 jaar plaats gevonden in tijdelijke units naast het nieuwe gebouw. Alle kinderen en ouders mochten eerst in het oude gebouw de persoonlijke spulletjes uit de bakjes in de geknutselde verhuisdozen stoppen. En daarna op naar de nieuwe voordeur waar Nikki iedereen hartelijk welkom heette en samen met Boer Koos het lintje heeft doorgeknipt.

Na de officiële opening met de verhuisdozen over de rode loper het nieuwe gebouw in op zoek naar de nieuwe bakjes. De spulletjes in de nieuwe bakjes omgewisseld, waarin al een mooie verrassing zat om mee naar huis te nemen. In het nieuwe lokaal gingen de schoenen en laarzen gelijk uit en hebben de kinderen heerlijk gespeeld en genoten van de poffertjes. Een hele gezellige start van de week in het nieuwe pand. Op nu naar heel veel mooie kinderopvang jaren in De Kwakel. 

De natuurtuin gaat nog helemaal onder handen genomen worden. De tunnel is ingegraven, de berg eroverheen is gemaakt. Met boomstammen is een nieuwe zandbak gemaakt. De kinderen kunnen niet wachten tot het gras is aangegroeid en zij hier kunnen gaan spelen.