Team SLK wint 30ste Pramenrace

Aalsmeer – “We gaan de Pramenrace denken we volgend jaar wel weer organiseren”, het SPIE bestuur na afloop van een heel gezellige en verlopen 30ste Pramenrace. Bijna 160 pramen namen deel. Heel origineel is ingehaakt op het thema Commercials met bijen, Pieten (wat zwart is moet zwart blijven, Robijn), M&M’s en onder andere allerlei biersoorten.

In de categorie snellen is de Pramenrace gewonnen door Team SLK van Daan Keessen in een tijd van 1 uur, 40 minuten en 10 seconde, De ontlading was groot. Wat waren ze blij! Op 2 Team Uniek en op 3 Team Spifish.

Bij de dames is de hoogste eer behaald door Team Herinnert U zich deze nog. Eindelijk gewonnen. Op 2 de Praamangels en op 3 de Witte Wieven. De koeien van Team Ome Dirk hebben gewonnen in de categorie recreanten. Op 2 Team Als ’t maar drijft en op 3 de brouwers van Team Farregat. In de categorie bokken is de eeuwige roem een jaar voor Team Rentapraam. Op 2 Team Gang is Alles en op 3 Team De Leleke Draak (ook winnaar Watertoren prijs)! Alle speciale prijzen en de volledige uitslag donderdag in de ‘papieren’ krant.