Reünie Scouting Wiol & Willem Barendsz Aalsmeer

Aalsmeer – Weet jij nog hoe je beloofde een goede scout te zijn, ‘iedereen te helpen waar ik kan, en je te houden aan de scoutingwet’? Op zaterdag 30 september viert Scouting Wiol & Willem Barendsz. Aalsmeer haar derde reünie. Kom ook en schrijf je nu in! Het organisatieteam maakt zich op voor een geweldige reünie. Wietske vertelt: “Tijdens de eerste vergaderingen hebben we met elkaar besproken wat Scouting nu eigenlijk voor ons heeft betekend, wat we ons herinneren van onze scoutingtijd. We kwamen erop uit dat het niet alleen een leuke, spannende en uitdagende vrijetijdsbesteding was. We hebben allemaal ontzettend veel geleerd.”

Maarten sluit enthousiast aan: “Op Scouting vind je mensen met hele verschillende achtergronden. Denkers en doeners, praters en zwijgers, maar allemaal in de loop van tijd gewend geraakt samen te werken, elkaars krachten te benutten, zonder onderscheid des persoons. Juist ook daarom kijken we enorm uit elkaar weer te zien en hopen we dat alle oud-scouts dit artikel breed verspreiden en anderen over de streep trekken ook te komen!”

Moniek vult aan: “Want weet je nog wie er bij jou in de boot zat tijdens kamp? Met wie jij nachtenlang kletste bij het kampvuur? Hoe leuk zou het zijn om elkaar weer te spreken!” Het is duidelijk dat het organisatieteam popelt iedereen weer te zien en te spreken.

De reünie wordt ’s avonds op 30 september gehouden in de Anna’s Hoeve in Rijsenhout. Bestel nu je tickets via  https://scoutingwwb.weticket.com/reunie2023/about. Dit kan tot 16 september.

Foto: Het organisatieteam: Mark Hoving, Moniek Takes, Robin de Hertog, Wietske Gercama, Kim Stokkel, en Maarten Luijt. Op de foto ontbreken Harry Maarse, Richard Versteeg, Edwin Kipuw en Niske Haremaker.