Ouderen verrast met bloemen en planten

Aalsmeer – Dutch Flower Group (DFG) heeft samen met haar bedrijven een duurzaamheidsweek georganiseerd van 19 tot en met 22 september. Gedurende deze week werd er extra aandacht gegeven aan duurzaamheid, gebaseerd op drie belangrijke principes: het vergroten van de transparantie in de sierteeltketen, het welzijn van de mens en het behoud van onze planeet. 

Tijdens de Duurzaamheidsweek organiseerden de Aalsmeerse DFG-bedrijven zoals; OZ Planten, OZ-Hami, The Floral Connection, Waterdrinker, Holex en Coloríginz, diverse initiatieven om deze principes in de praktijk te brengen. Er werden onder andere workshops gehouden, informatieve sessies en sportieve activiteiten georganiseerd om de betrokkenheid te vergroten.

In het kader van het welzijn van de mens hebben DFG collega’s in Aalsmeer een bezoek gebracht aan Zorgcentrum Aelsmeer, Verpleeghuis Rozenholm, Zorgencentrum ’t Kloosterhof, Ontmoetingscentrum Irene en Zorggroep Aalsmeer locatie Kudelstaart. Hier hebben zij de ouderen verrast met vrolijke bloemen en planten. De blijdschap en dankbaarheid van de ouderen bij het ontvangen van deze kleurrijke attentie waren hartverwarmend.

Dutch Flower Group kijkt met trots terug op deze geslaagde actie, waarbij ze gezamenlijk de wereld een stukje mooier en groener maken, niet alleen tijdens de Duurzaamheidsweek maar gedurende het hele jaar.