Opknapbeurt voor Buurthuis Hornmeer

Aalsmeer – Het Buurthuis Hornmeer bereidt zich voor op de toekomst. Niet alleen door het organiseren van leuke activiteiten en de verhuur van het Buurthuis, maar ook door duurzame investeringen. Klanten van de Rabobank kunnen hierbij helpen door bij de RaboClubSupport actie te stemmen op de Stichting Buurthuis Hornmeer.

Nadat in de afgelopen maanden de zalen zijn opgefrist en de buitenboel van het Buurthuis is voorzien van een nieuw laagje verf, zijn nu de keuken en de bar aan de beurt voor een opknapbeurt. Door de aanschaf van energiezuinige apparatuur, zoals koelkasten en een vaatwasser, en nieuwe keukenkasten, zijn binnenkort de keuken en bar klaar voor de toekomst.

Rabo ClubSupport actie

De vrijwilligers van Stichting Buurthuis Hornmeer kunnen de steun van alle Rabobank-klanten goed gebruiken door op het Buurthuis te stemmen bij de Rabo-ClubSupport actie. Hoe meer stemmen, hoe meer financiële bijdrage het Buurthuis van de Rabobank ontvangt. Stemmen kan via de Rabo-app of op rabobank.nl/clubsupport tot en met 26 september.