Muziek, toneel en cabaret

Aalsmeer – Gisteravond presenteerde Feesterij de Bok een avond met livemuziek. Een viertal ‘vaste’ muzikanten onder leiding van drummer en zanger Leo Lauffer komt muziek maken en wie een nummer wil mee spelen, wordt welkom geheten op het podium. Een leuk evenement, zeker voor beginnende muzikanten. Ook voor bezoekers, want zij mogen verzoeknummers indienen. Een nummer van The Eagles is gespeeld, maar ook André Hazes en onder andere Mr. Props en Fleedwood Mac. De Bok live vindt eens per maand plaats.

Dit weekend is er ook weer van alles te doen en te beleven in de Bok en natuurlijk in de rest van Aalsmeer. Vrijdag 28 november worden jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar uitgenodigd voor de maandelijkse kinderdisco in de Bok van 19.00 tot 21.30 uur. Daarna is het vanaf 22.00 uur ‘uit voor de groten’ met een foute party. Zaterdag 29 november houdt Feesterij de Bok een snorrenfeest. Het wordt een spektakel, zo beloven alle medewerkers.

Ook dit weekend: Vrijdag 28 november livemuziek in N201 met optredens van de bands Sink the Bismark en Dynamic Gentleman, Westeinder Live in het Westeinder Paviljoen met dj Mister Marcello en jazzles van Pierre in Bacchus over Chet Baker. Vrijdag en zaterdag 29 november gaan in het Dorpshuis de spots aan voor de revue ‘Ik ga op reis’ van de Toneelvereniging Kudelstaart. Zaterdag 29 november ook:  Cabaret ‘Gul’ door Jennifer Evenhuis in Bacchus en de zondagtip: Optreden Dynamite Blues Band met in het voorprogramma de Meryn (11 jaar!) Bevelander Band vanaf 16.00 uur in The Shack in Oude Meer.