MJK winnaar 10e Beachtoernooi

Aalsmeer – Afgelopen week stond volop in het teken van de tiende editie van het Financials Beachvolleybal toernooi in de Beach. Tijdens dit jaarlijks terugkomende evenement namen diverse financiële bedrijven uit de regio het tegen elkaar op en streden zij voor de eeuwige roem. In een spannende finale bleek uiteindelijk nieuwkomer MJK te sterk voor Signum Notariaat, waardoor zij zich voor komend jaar officieus kampioen mag wanen.

Set-ups en blocks

Doordat ook de Rabobank, Berghoef, Flynth en de Westeinder acte de présence hadden gegeven, was er dit jaar een mooi en sterk deelnemersveld aanwezig. Met twee poules van vier ging het toernooi gelijk spectaculair van start, waarbij het in ieder team niet aan kwaliteit ontbeerde. Diverse set-ups vlogen als aangestoken vuurpijlen de lucht in, smashes werden door talloze blocks onklaar gemaakt en ook aces vielen aan de lopende band. Hoewel Sinterklaas afgelopen donderdag nog niet in het land gesignaleerd was, werden er op verschillende velden al diverse cadeautjes uitgedeeld. Tussen de ‘bedrijven’ door waren er ook zeker een hoop mooie, fanatieke en kolderieke rally’s het vermelden waard.

Nieuwe financials welkom

En mocht u nu als bedrijf denken: “Dit moet ons ook wel lukken.” Doe mee, alle medewerkers van (Aalsmeerse) financials zijn ook in 2018 weer van harte welkom. Organisator en tevens topbeachvolleyballer Sven Vismans kon ook met een brede glimlach terugblikken op een geslaagd toernooi. Doordat MJK na een verbeten strijd de titel wist te pakken, zal zij volgend jaar de organisatie op zich moeten nemen en natuurlijk wordt gehoopt dat veel oude en nieuwe teams welkom geheten mogen worden tijdens alweer de elfde editie van het Financials Beachvolleybal toernooi.