Massale opkomst voor kaarten Sinterklaas Bingo

Aalsmeer – De maanden november en december komen in zicht en dit betekent veelal natte en koude dagen, maar ook een behoorlijk portie gezelligheid. Zo zal Sinterklaas half november zijn entree maken in Nederland en in Aalsmeer wordt zijn komst gevierd met jong en oud. Maar de Sint werd afgelopen dinsdagavond al gesignaleerd in het Centrum, om precies te zijn in de Chrysantenstraat. Samen met zijn Hoofdpiet kwam hij even langs om alvast wat ‘zaken’ te regelen én, de belangrijkste reden, aanwezig te zijn bij de kaartverkoop voor de Sinterklaas Bingo op zaterdag 9 december in Studio’s Aalsmeer.

Zoals gezegd wordt Sinterklaas gevierd in Aalsmeer met jong en oud. De aankomst voor de kinderen is al bijna helemaal in kannen en kruiken, er zijn weer kamers gereserveerd in het Raadhuis, bezoeken aan ouderen in de zorgcentra gepland en er wordt gedacht aan enkele extra activiteiten.

Voor de oudere jeugd is de hilarische bingo het hoogtepunt van de Sintviering. Het mag ook gezegd, de opzet is groots, de acts tot in detail bedacht en de te winnen prijzen zijn de moeite meer dan waard. Geen wonder dus dat het dinsdagavond storm liep voor de kaartverkoop van alweer de elfde Sinterklaas Bingo. Massaal waren de (vaste) bezoekers naar Vleghaar gekomen om maar verzekerd te zijn van een toegangskaart. Geduldig werd in de rij gewacht tot eindelijk de tafel met Sinterklaas en de Hoofdpiet was bereikt en de felbegeerde tickets in handen konden worden genomen. “Yes, we zijn erbij!” Het was een drankje waard, vond menig ‘bingo-ganger’ en zo bleef het nog lang gezellig en druk bij Vleghaar.

 Alle kaarten zijn overigens verkocht, er moesten deze avond zelfs zo’n veertig personen teleurgesteld worden. “Uitverkocht”, klonk na ongeveer een uurtje.

Proost, op de aanstaande Sinterklaas Bingo. Foto’s: www.kicksfotos.nl