In de rij voor revue ‘In de 70ste Hemel’

Kudelstaart – Afgelopen zaterdag 21 oktober vond in dorpshuis ‘t Podium de voorverkoop plaats voor de Kudelstaartse revue ‘In de 70ste Hemel’ en de animo hiervoor was goed. Menigeen kwam kaarten kopen om verzekerd te zijn van een avondje hilarische sketches en vrolijke liedjes. 

De spelers en crew van Toneelvereniging Kudelstaart zijn er in ieder geval klaar voor, net als de danseressen van Blackbird. De revue ‘In de 70ste Hemel’ is geschreven door Tineke van Kleef. Het publiek wordt meegevoerd richting Hemelpoort en beleefd tijdens de reis allerlei avonturen. De voorstellingen worden gegeven op de vrijdagen 3, 10 en 17 november en zaterdag 18 november en beginnen alle avonden om 20.15 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. 

Nog geen kaarten? Bestellen kan nog online via de website: www.toneelverenigingkudelstaart.nl en zijn te koop bij Bakkerij Vooges in de Zijdstraat en Slijterij van Lammeren in winkelcentrum Kudelstaart. Hier graag contant en liefst gepast betalen. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk.

Foto: www.kicksfotos.nl