(H)eerlijke groente van de Historische Tuin

Aalsmeer – Het is er weer: (h)eerlijke groente van de Historische Tuin. Alles vers, onbespoten en met liefde gekweekt. De regenbuitjes van de afgelopen weken mondden uit in een overvloedige oogst.

Een greep uit het huidige assortiment: (bos)-uien, Kudelstaartse Koninkjes (krielaardappeltjes), bietjes, peterselie, Piet Vissers (de typisch Aalsmeerse snijbonen) en wortelen. Het aanbod is dagelijks een verrassing. In de bloemenschuur wordt met aandacht de groente schoongemaakt en voorbereid voor de verkoop. 

Er zit van alles aan te komen. Denk hierbij aan sperziebonen, pompoenen, tomaten, courgettes geel en groen, augurken enzovoort. Nog even geduld. Stap regelmatig de Historische Tuin binnen en geniet van dagverse groente. 

Naast overheerlijke zomerhoning van het bijenvolk, zijn er diverse soorten jam verkrijgbaar. Verwen jezelf of een ander eens met zwarte bessen-, pruimen- of frambozenjam. Op dit moment is er zwarte bessenjam verkrijgbaar. In de loop van het seizoen komen er nieuwe smaken bij. De Historische Tuin blijft verrassen! 

De Historische Tuin is bereikbaar via het Praamplein en is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 en 16.30 uur.