Pietenfeest Aalsmeer Centrum

Gezellig Pietenfeest in het Centrum

Aalsmeer – Om één uur klonk ineens zaterdagmiddag 24 november vrolijke muziek in het Centrum. De DJ Piet kondigde zijn komst luid en duidelijk aan. In zijn dj-meubel kwam hij aanrijden en hij kwam met een grote groep Pieten het winkelend publiek vermaken. De Pieten hadden de oude brandweerwagen als vervoermiddel en deze glimmende bus trok veel bekijks.

Een groot aantal kinderen was op het Pietenfeest in het Centrum afgekomen. De jongens en meisjes (en soms ook hun ouders) waren wel te porren voor een vrolijk dansje met de Pieten. Met de Pieten op de foto was eveneens heel populair, maar met Sinterklaas en Pieten misschien nog wel meer.

De Sint had een prachtige stoel gekregen bij Foto De Boer en hier konden de jongens en meisjes zich met de goedheiligman laten vereeuwigen én de  fotozaak was het startpunt van de Pieten-speurtocht. De Pieten-speurtocht langs de etalages van de winkels was behoorlijk in trek. Vol enthousiasme werd door de jongens en meisjes op zoek gegaan naar aanwijzingen. Sinterklaas heeft ook nog een frisse wandeling gemaakt door het Centrum. Om de stramme benen even te strekken en natuurlijk om alvast cadeau-ideeën op te doen! 

Koopavond met Pietje Pin

Aanstaande vrijdag 30 november tijdens de koopavond trakteert Meer Aalsmeer opnieuw op een leuke en interessante activiteit. Pietje Pin is ingehuurd en deze ‘geldpiet’ mag zwaaien met z’n pinpas en aankopen afrekenen voor klanten. Het zou dus zomaar kunnen dat je thuis komt met een nieuwe outfit of een zak vol cadeaus zonder hier een cent voor betaald te hebben en dat is toch mooi meegenomen in deze dure decembermaand!

Foto: www.kicksfotos.nl