Drie teams kampioen bij SAS 70

Uithoorn – Een zeer succesvol seizoen voor de Uithoornse volleybalvereniging. Maar liefst 3 teams zijn dit seizoen kampioen geworden. Heren 2 kon als eerste de kampioenschaal in ontvangst nemen. Al drie wedstrijden voor het einde van het seizoen sleepten de mannen de winst binnen. Op donderdag 28 maart waren er nog maar 2 punten nodig en die werden in Amstelveen tegen AMVJ-Martinus binnengehaald. De mannen eindigde met maar liefst 15 punten voorsprong op de nummer 2 en waren overduidelijk de sterkste van de poule. 

Donderdag 11 april was het de beurt aan de meiden van B1. Zij moesten met 3-1 winnen om het kampioenschap binnen te halen. Het was een hele spannende wedstrijd met setstanden van 25-23, 25-17, 25-23. Toen stonden de meiden 3-0 voor en konden niet meer ingehaald worden. De ontlading was heel groot. De meiden zijn niet gebukt gegaan onder de spanning en hebben het super gedaan. Volgend seizoen gaan de meiden in de A competitie spelen. 

Dames 1
Ook de dames 1 moest  nog aan de bak. Tussen de eerste en de tweede plaats zat maar 2 punten. Dus ook deze opdracht was duidelijk: 3-1 winnen en je bent kampioen. Op vrijdag 12 april gingen de dames naar Nieuwkoop voor hun wedstrijd. De eerste set ging volgens het boekje, maar aan het einde van de tweede set was daar een dipje waardoor de set verloren ging. Set 3 en 4 moesten dus gewonnen worden. Dat besefte de dames ook en zonder nog echt in gevaar te komen werden deze sets gewonnen en was ook dit kampioenschap binnen.